OrthoStretch®, skindtyper og materialer

Udviklingen af fodtøj er nøje kædet sammen med adgang til de nyeste komponenter og materialer. Derfor arbejder New Feet tæt sammen med nogle af markedets mest innovative producenter af komponenter.

Skind

Skind

Vi anvender udelukkende førsteklasses gennemfarvede skind. Skindet er blødt og fleksibelt og garvet efter EUs direktiver for udledning af farvestoffer og kemikalier.

Mikrofiber m.m.

Mikrofiber m.m.

Som supplement til vores bløde skind anvender vi nu også hudvenligt mikrofiber - materialet er meget holdbart og vandafvisende - og det er bæredygtigt certificeret på samme måde som vores tekstiler og mesh.

Uld

Uld

Vi anvender filtet uld til nogle af vore hjemmesko. Ulden er filtet, så den er mere slidstærk. Flere af farvevarianterne er opnået ved at sortere ulden i fårets naturlige farver.

OrthoStretch® - fleksibelt skind

OrthoStretch®

En særlig egenskab ved fodtøj med OrthoStretch® er, at fodtøjet opnår ekstra fleksibilitet i forfoden. OrthoStretch® er som en handske til din fod. Vores fødder er forskellige. Derfor skal New Feet fodtøj kunne tilpasses dine individuelle behov.

OrthoStretch®
Høj komfort

Høj komfort

Ønsker du fodtøj, hvor intet klemmer - men hvor du stadig har følelsen af, at skoen sidder godt uden at stramme - så er OrthoStretch® det rigtige valg.

Knyster

Knyster

Fødder med knyster har behov for plads. Men samtidig har du behov for fodtøj, der sidder godt på foden. OrthoStretch® giver fleksibilitet omkring knysten.

Hammertæer

Hammertæer

En fod med hammertæer har behov for god plads over tæerne. OrthoStretch® giver mulighed for plads - uden at fodtøjet skal designes ekstra højt.

Diabetes

Diabetes

Mennesker med diabetes skal være meget opmærksomme på fødderne. OrthoStretch® følger fodens bevægelser og giver mindre risiko for hård hud og trykskader.