En konstruktion der giver dig muligheder

New Feet har baggrund i den ortopædiske tradition. Vi har valgt at opbygge vores fodtøj med en Strobel konstruktion. Strobel konstruktion er den tekniske betegnelse på den konstruktion, der anvendes i den ortopædiske verden. Vi syr overdel og mellemsål sammen som en handske, før den monteres på ydersålen.

Strobel handske konstruktion

For at få de vigtige egenskaber opfyldt vælger vi at opbygge vores fodtøj med en Strobel konstruktion. Strobel konstruktion er den tekniske betegnelse på den konstruktion, der anvendes i den ortopædiske verden. Vi syr overdel og mellemsål sammen som en handske, før den monteres på ydersålen.

Strobel konstruktionen giver os muligheden for at indbygge stabilitet i hælen og give fleksibilitet i forfoden.

Konstruktionen giver os også ideelle muligheder for at anvende stretch-materialer. Vi integrerer en gelenk i ydersålen for at opnå den ønskede stabilitet.

Strobel handske konstruktion
Hvad er en gelenk?

Hvad er en gelenk?

En gelenk er en afstivning af ydersålen.
Vi støber den ind i ydersålen for at sikre stabilitet i hælparten.

Gelenkens styrke og størrelse er afgørende for, hvor stabil fodtøjet bliver.

Normalt er gelenken ikke i forfoden, da vi ønsker fleksibilitet i front. Men hvis der er tale om fodtøj med stiv gængefunktion, så kan gelenken gå igennem hele sålens længde.

Pasform

For at gå så hensigtmæssigt som muligt skal fodtøjet passe til din fod - og da fødder er forskellige må vi også tilbyde flere pasforme - flere læster. Derfor vil du opleve, at vi har flere forskellige ydersåler - ydersåler og læster skal passe sammen. Typisk er den største forskel på læsterne selve faconen og bredden i forfoden og omkring svangen.

Pasform på dit fodtøj
Stabilitet

Stabilitet

Vi lægger stor vægt på at hælen holdes godt på plads i fortøjet, og at ydersålen ikke er for blød og ustabil, når du går. Strobel konstruktionen giver os mulighed for at integrere en stabiliserende gelenk i ydersålen. Herved undgår vi at sålen vrider og bøjer sig i den bagerste del, når du går. Det understøttes af, at vi anvender hælkapper i overstørrelse og laver dem i et termoplastisk materiale, så de evt kan tilpasses din hæl helt præcist.

Fleksibilitet

Vi har alle forskellige krav til gangafvikling - derfor har vi ydersåler med forskellige niveauer af fleksibilitet i forfoden. Strobel konstruktionen kan anvendes med flere typer ydersåler med forskellig grad af fleksibilitet. Forskellige fødder har brug for forskellige ydersåler.

Strobel-konstruktion: Som fod i hose
Stødabsorberende indlægssål

Stødabsorberende

Vi har alle brug for at beskytte vores bevæg-apparat mod stød fra hårde overflader. I et moderne samfund er de fleste henvist til at bevæge sig på hårde underlag. Da ydersålerne skal varetage en stor del af stabiliteten i fodtøjet, er de ikke egnet til samtidig at stå for hovedparten af stødabsorberingen. Løsningen er, at placere stødabsorberingen inde i fodtøjet. Vi har valgt det bedste materiale fra den medicinske industri til stødabsorbering i vore Protektor® indlægssåler.

Føles som nye fødder