Komfortabelt fodtøj

Dine fødder skal bære dig hele livet

Gang og bevægelse er basis for et godt liv. I det øjeblik bevæge-apparatet er udfordret sker der mærkbare indskrænkninger i din livskvalitet. Derfor bør vi alle have fokus på vores fødder. Og den faktor, der har afgørende betydning for dine fødders udvikling er dit valg af fodtøj.

Stødabsorbering

Hvis dine sko ikke filtrerer de hårde stød fra underlaget fra bliver man hurtigere træt og mør. New Feet har markedets bedste system til stødabsorbering. Det er baseret på vore Protektor® indlægssåler, der er kernen i New Feet fodtøj. New Feet anvender en 6 mm Protektor® indlægssål i næsten alt vores fodtøj.

Stødabsorbering
God gangafvikling afhænger af god pasform og rigtig konstruktion

God gangafvikling afhænger af god pasform og rigtig konstruktion

Der er mange faktorer, der indvirker på din gang.
Faconen af dit fodtøj skal svare til din fod - der skal ikke være forhindringer i at din storetå kan bøjes korrekt når du sætter af. Derfor er det vigtigt at læsten passer til dig

Ydersålen i skoen skal have den fleksibilitet i forfoden der passer til dig. Derfor har New Feet mange forskellige såletyper at vælge imellem. Se mere om ydersåler her. Hvis din gang besværliggøres af uhensigtsmæssigt fodtøj - så er det ikke kun dine fødder, der får problemer - mange skader i hofte og knæ skyldes dårlig gangafvikling.

Materialerne er vigtige

De materialer, vi anvender i fodtøjet har meget med udseendet at gøre - men det er også en vigtig egenskab, at der er fleksibilitet og stabilitet de rigtige steder. Her vil tyndt læder og forkert anvendte tekstiler ofte være skyld i at fodtøjet ikke understøtter dig godt nok.

Materialerne i dit fodtøj er vigtige

New Feet producerer markedets mest komfortable fodtøj. Lad ikke din velvære i stikken ved at vælge uhensigtsmæssigt fodtøj