Unikt indeni - foer og syninger

Skoens indvendige side betyder meget for komforten. New Feet har specielt stor opmærksomhed på de materialer, der er i kontakt med din hud. Vore liningsmaterialer er derfor bæredygtigt certificeret.

Skoens indvendige side betyder meget for komforten

New Feet benytter en speciel teknologi til at undgå at indvendige syninger i fodtøjet kan genere huden. Det gør vi primært, fordi vi har fokus på diabetikeres behov for at undgå slid- og tryksår på fødderne.

Skoens indvendige side betyder meget for komforten
OnSteam® lining

OnSteam® lining

OnSteam® lining kaldes også teknisk læder, da det opleves meget som læder. Det er et mikrofiber-materiale, der tillader en 6 gange så stor fugt-transport som læder og er hurtigere til at absorbere fugt. Resultatet er en bedre komfort i fodtøj, der føles tørt. Materialet virker antibakterielt og er bæredygtigt certificeret. For diabetikere har OnSteam® den store fordel, at det ikke bliver hårdt eller krakellerer, som læder kan gøre med tiden. OnSteam® produceres uden effekt på CO2 balancen.

Picos® foer

Picos© er vores varme og tørre foer.
• Hudvenligt og egnet for diabetikere
• Materialet er lamineret med en vandafvisende membran
• Varmeisolerende og fugttransporterende
• Slidstærkt
Picos® produceres uden effekt på CO2 balancen.

Picos® foer
Mesh

Mesh

Mesh er et sporty åndbart foer. Det er bæredygtigt certificeret og er meget behageligt for foden.

Mikrofiber

Mikrofiber anvendes hovedsageligt i vores professionelle kollektion, hvor mikrofiberens lavfriktions-egenskaber og holdbarhed er vigtig.

Mikrofiber