Bæredygtig livsstil

I dag er overvejelserne omkring bæredygtighed naturlige for mange mennesker. Hos New Feet er vi optaget af den verden, vi efterlader. Vi bestræber os på at fremstille vores fodtøj med så høj grad af bæredygtighed som muligt, uden det går ud over vores helt overordnede mål - at lave sko med høj komfort og beskyttelse af dig og dine fødder.

Livslængde

Når vi designer skoene tager vi naturligvis hensyn til tidens trend, men det er også vigtigt for os at designe fodtøj, der ikke blive umoderne, før det er slidt. Vi anvender altid kvalitetsmaterier - f.eks kraftig gennemfarvet læder, der er med at give dig en pæn sko i lang tid.

Livslængde
Produceret i EU

Produceret i EU

Vi producerer i EU - det er din garanti for at produktions- og arbejdsforhold er i orden. Det betyder også, at du ikke køber en vare, der har været halvvejs rundt om jorden, før den ender hos dig.

De rigtige materialer er vigtige

Vi bruger mange ressourcer på at arbejde tæt sammen med de virksomheder, der producerer komponenterne til vores fodtøj. Komponenter til foer og såler mv er så vidt muligt bæredygtigt certificeret. Det er specielt vigtigt i forhold til de materialer, der ligger helt tæt op af din hud. Men det betyder også, at du ikke efterlader materialer, der skader naturen, når din sko er slidt ned.
De rigtige materialer er vigtige