Sko med lynlås og snøre - til damer

000002410002000015001
Damesko med snøre og lynlås. EVA ydersål med let gængefunktion. Udtagelig 6 mm stødabsorberende Protektor® indlægssål. 

Farve

Størrelse

Specifikationer

Køn
Kvinder
Produktnummer
241-20-150
Farve
Materialer/ farve tekst
Glat kalveskind/Hvid
Læst
78
Læstegruppe
Slim
Materialer (øvre)
Glat kalveskind
Materialer (foer)
OnSteam
Materialer (ydersål)
EVA
Indlægssål
Udtagelig 6 mm stødabsorberende Protektor® indersål
Funktioner
Snøre & lynlås
Hælløft - drop
Hælløft 25 mm - drop15 mm

Beskrivelse

Denne klassiske sko er lavet i førsteklasses gennemfarvet læder, som er blødt og fleksibelt og garvet efter EU's direktiver. Hos New Feet skaber vi holdbart og tidløst fodtøj, som er designet til at passe ekstra godt på dine fødder. Denne sko har snørebånd og en lynlåslukning, som gør skoen nem at tilpasse til netop dig og tage af og på til dagligt.

Indvendigt er skoen belagt med Politex, et mikrofiber-materiale, som er udviklet med bedre fugttransport og absorbering end almindeligt læder.  

Ydersålen er skabt i EVA, som er et let og meget slidstærkt materiale med godt greb.    Inde i skoen ligger en 6 mm stødabsorberende Protektor® indlægssål, som giver dig høj komfort og beskyttelse mod stød og belastning. Indlægssålerne kan let tages ud, hvis du ønsker at bruge dine egne indlæg. 

Ydersålen er lavet med let gænge, hvilket reducerer belastningen af foden og hjælper en god gangafvikling på vej. 

Det er vigtigt, at hælen fastholdes præcist i dit fodtøj. Derfor bruger New Feet ekstra stabile hælkapper, så vi sikrer støtte og stabilitet til din fod, når du går.

Vi producerer løbende i små seriestørrelser, så vi undgår overproduktion af fodtøj. Målet er at efterlade et så lille aftryk som muligt på natur og miljø