Damesneaker med lynlås og snørelukning

000002410001900083501
Damesko med snøre og lynlås. EVA ydersål med let gængefunktion. Udtagelig 6 mm stødabsorberende Protektor® indlægssål.

Farve

Størrelse

Specifikationer

Køn
Kvinder
Produktnummer
241-19-835
Farve
Materialer/ farve tekst
Mesh/Sand
Læst
78
Læstegruppe
Slim
Materialer (øvre)
Mesh
Materialer (foer)
OnSteam
Materialer (ydersål)
EVA
Indlægssål
Udtagelig 6 mm stødabsorberende Protektor® indersål
Funktioner
Snøre & lynlås
Hælløft - drop
Hælløft 25 mm - drop 15 mm

Beskrivelse

New Feet laver gennemtænkt design med fokus på komfort og funktionalitet. Vi ved, at gang og bevægelse er basis for et aktivt liv, derfor er New Feet sko designet med ekstra plads over tæerne, god stødabsorbering og hensyntagen til dine fødder.

Denne sneaker har snøre, så skoen nemt kan tilpasses netop din fod og en praktisk lynlås, som gør den let at tage af og på i det daglige.

Vi bruger udelukkende læder og skind af høj kvalitet til vores produkter, hvilket gør, at vi har meget lidt spildmateriale i vores produktion. Denne sneaker er lavet i nubuck, som har en blød overflade god slidstyrke og en lang levetid. Mesh-materialet, som giver skoen et let og sporty look, har en let fleksibilitet, hvilket kan være en fordel for dig med gigt eller følsomme fødder. 

Indvendigt er skoen belagt med OnSteam®, også kaldet teknisk læder, da det føles som læder. OnSteam® er et mikrofiber-materiale, som er udviklet med endnu bedre fugttransport og absorbering.

Ydersålen er skabt i EVA, som er et meget let og slidstærkt materiale med et godt greb. Skoen har en 6 mm stødabsorberende Protektor® indlægssål, der giver dig høj komfort og beskytter foden mod stød og belastning.

Indlægssålerne kan let tages ud, hvis du ønsker at bruge egne indlæg eller såler, eller hvis du ønsker at rengøre sålerne. 

Skoen her har let gænge, hvilket giver en let rullende gang. Gængefunktionen aflaster din fod og hjælper en god gangafvikling på vej.

Det er vigtigt, at din hæl fastholdes præcist i dit fodtøj, for at aflaste foden bedst muligt. Hos New Feet bruger vi ekstra stabile hælkapper til dette formål.

Skoen og alle dens komponenter er fremstillet i EU, i overensstemmelse med EU-standarder og miljøkrav. Vores mål er at efterlade så lille aftryk som muligt på natur og miljø i vores produktion.